Title Image

Over

Elianne

BEGELEIDER

Begeleiden | coachen is erop gericht de uitdaging van deze crisis aan te gaan. Het verzet en de angst om te buigen naar vertrouwen. Je visie helder te hebben, jezelf hieraan te blijven toetsen met alles wat er is, en ook niet is, en met vertrouwen tot succes te komen.

 

Truth doesn’t come or go; it’s always here, always avalailable to the open mind.

 

De successen die waren vormen nu het vertrouwen voor de successen die weer gaan komen. Een crisis is niet voorspelbaar. Je hebt er geen invloed op. Waar je wel invloed op hebt is hoe jij er mee omgaat. Hoe jij jezelf kent en jezelf bent.

 

What happens on the inside reflects on the outside.

begeleider-elianne-meertens
inspirator-elianne-meertens
Elianne

INSPIRATOR

Een gouden kans.

 

Met bewustzijnsontwikkeling kunnen we onszelf en onze omgeving transformeren en de huidige crisis en onze maatschappelijke issues aangaan en in ruil daarvoor een meer gelukkiger en zinvoller leven kunnen leiden, ons ware potentieel leven en steeds meer onszelf zijn.

 

We zijn exponentieel gegroeid de laatste jaren en dat ging zo snel dat een crisis het gevolg is. De natuur met haar mensen en dieren zal zich als vanzelf herstellen. Het vraagt inzicht om tot uitzicht te komen. Een bevrijding is het gevolg. De oplossing kunnen we buiten onszelf zoeken maar zullen het daar niet vinden, wel in onszelf.

 

Het is een gouden kans de innerlijke transformatie aan te gaan en het noodlot als een uitdaging te zien.

 

Who looks outside dreams, who looks inside awakens. (Carl Jung)

 

Wij kunnen zelf bijdragen door ons bewust te zijn wat we bijdragen aan ons eigen leven en dat van anderen. Jezelf te zien als onderdeel van het groter geheel. Het lijkt een appél in actie te komen, maar het is misschien wel meer stil te staan bij jezelf en de af te stemmen op iets universeels ontastbaars groters dan wij zelf zijn.

Elianne

GASTSPREKER

Een teleurstelling, een crisis wil je iets vertellen. Het wil aandacht.

 

Geef het aandacht. Bekijk het vanuit jezelf. Dan ga je de bond aan met de crisis en ervaar je de crisis als geen crisis meer. Het label valt er vanaf.

 

Je bent geen slachtoffer en verzet is je eigen verzet. Succes en teleurstelling is onderdeel van het leven. Geluk en ongeluk evenzo. Leef je geluk en weet om te gaan met ongeluk. Vier je succes en weet de parel uit de teleurstelling te halen. Gelijk halen is soms zwaarder dan berusten in het gelijk van de ander. Verdriet kan ons helpen groeien maar het kan ons ook te gronde richten. Het leven is alles wat er is, soms werkt het voor je en soms tegen je en fijn is het wanneer het leven met je is.

 

Je mag kiezen, dat is de invloed die je hebt. Telkens opnieuw.

 

Het lot kan bedroevend zwaar zijn en toch heb je altijd weer een keuze. De keuze wat voor jou werkt, ongeacht of het een ander schikt. Als het voor jou goed voelt en bijdraagt aan jouw levensgeluk dan leef het ook. Kom er voor uit. Laat het niet van je afpakken. Er is geen ander zoals jij bent en er is geen die het beter kan voelen dan je dat zelf doet. Vertrouw daarop, het is de enige zekerheid die je hebt en die altijd weer beschikbaar is, dienstbaar aan jou.

 

Niets, maar dan ook niets kan dat oer-vertrouwen aantasten, tenzij jij het toelaat.

gastspreker-elianne-meertens
Maak kennis met mij